Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    sdf (2)
    sdf (1)

Hebei Nanfeng Automobile Equipment Group Co., Ltd. е еден од најголемите производители на автоделови во Кина со 6 фабрики.Групацијата има воспоставено меѓународно напредна производствена опрема и лаборатории повеќе од 30 години.

ВЕСТИ

sdf (1)

Барања за одржување на моторот

Гориво • Наполнете дизел со малку сулфур на редовните бензински пумпи Филтер за гориво • Километражата на замена на филтерот за дизел е 20.000 километри.Фактичките услови треба да се однесуваат на условите на патиштата и навиките за користење.Моторно масло • Ве молиме користете оригинално моторно масло од редовни канали, а степенот на маслото е CJ-4 и повеќе Забелешка: Зимското масло треба да се менува во некои области во зима за да се обезбеди ладно стартување на моторот Филтер за масло

како е моторот Каминс?
Моторот Cummins е дизајниран и произведен од...
Моторот на Изузу
Моторот на Isuzu го има следново...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја