Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    sdf (2)
    sdf (1)

Hebei Nanfeng Automobile Equipment Group Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen suku cadang mobil paling gedhe ing China kanthi 6 pabrik.Grup kasebut wis nggawe peralatan lan laboratorium produksi internasional luwih saka 30 taun.

PAWARTA

sdf (1)

syarat pangopènan engine

Bahan bakar • Isi diesel kurang belerang ing stasiun bensin biasa Filter Bahan bakar • Jarak tempuh panggantos saringan diesel punika 20.000 kilometer.Kahanan sing nyata kudu ngrujuk marang kahanan dalan lan kabiasaan panggunaan.lenga motor • Mangga nggunakake lenga motor asli saka saluran biasa, lan bahan lenga CJ-4 lan ndhuwur Wigati: lenga mangsa kudu diganti ing sawetara wilayah ing mangsa kanggo mesthekake kinerja wiwitan kadhemen saka Filter Oil engine

carane mesin Cummins?

carane mesin Cummins?

Mesin Cummins dirancang lan diprodhuksi b...
Motor Isuzu

Motor Isuzu

Mesin Isuzu duwe ...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita